Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat kunt u van Toine Rutten Bouw & Metselbedrijf verwachten?

Toine Rutten Bouw & Metselbedrijf voert verschillende diensten uit met betrekking tot de bouw. Hierbij kun je denken aan aanbouw en verbouw klussen, nieuwbouw projecten en metselwerk. Ons kunt u dus inhuren voor de complete bouw beleving.  Bekijk hieronder wat er past bij uw wensen. Twijfelt u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Complete bouw voor (nieuw)bouw

Of je nu een nieuw huis wilt een nieuw dakraam of een mooie aanbouw. Bouwbedrijf Toine Rutten maakt het allemaal. Want wat dacht je van een mooi nieuw nieuwbouwhuis met veel licht of een extra kinderkamer voor in de toekomst? Wij verzorgen de volledige bouw & montage en werken het keurig af. 

 
 

Metselwerk

Een nieuw muurtje in uw woning of tuin? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze metselaars werken vakkundig en snel zodat u binnen no-time een mooi afgewerkte muur heeft staan. We hebben ruim ervaring op het gebied van metselen.

Aanbouw & Verbouwen

Nét wat meer ruimte in uw woning nodig? Soms is het de vraag of u wilt verhuizen of verbouwen. Een serre of een mooie aanbouw kan dan net het verschil maken waardoor u in uw huidige woning kunt blijven. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en brengen eerst een offerte uit waarin een plan zit opgenomen hoe we u het beste kunnen helpen zonder dat u erg lang in de rommel zit. Heeft u al een klus in gedachten? Schroom dan niet om deze vandaag nog met ons te delen.

 
 

Timmerwerken

Voor een aanbouw, verbouw of nieuwbouw draaien wij onze hand niet om. Ook voor een perfect getimmerd hek of schuur, passende bij uw huis, zit je bij Bouwbedrijf Toine Rutten helemaal goed. Wij maken alles op maat in samenspraak met u.

 

Geïnteresseerd in een van onze diensten? 

Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren